Reaaliaikaan

Tervetuloa seuraamaan raskauspäiväkirjaani. Löysätkää pipoa jo valmiiksi, elämä ei aina ole niin vakavaa.

torstai 17. marraskuuta 2011

37+3 Joko joko…?

Ja tällä kertaa otsikko ei viittaa synnytykseen, sillä on lienee käynyt jo hyvin selväksi, että tyyppi aikoo majailla yksiössään jonnekin ensi kesään saakka ainakin. Edelleenkin kun kivuliaiden supistusten määrän voi laskea yhden käden sormilla eikä mitään muitakaan viitteitä ulostautumisesta ole ilmoilla. Otsikko viittaakin joulun tuloon. Tässä vaiheessa kun muukin maa(ilma) on ilmeisesti heräilemässä jouluntuloon (lähikaupassa ainakin tänään soiteltiin joululevyä), alkaa meikäläisellä olla jo sen homman suhteen selvät sävelet. Joulukortit on tehtynä, osoitteet etsittynä ja joulupostimerkit ostettuna, eli kunhan vaan sutaisee nimet alle ja kirjoittaa kuoret, niin kortit voikin sujauttaa postin tällä viikolla jakamaan punaiseen kuoreen odottamaan otollista lähetyshetkeä. Hobbyhallin ja Itellan pojat kiikuttivat ihkaensimmäisen oman joulukuuseni kotiin saakka jo pari viikkoa sitten ja nyt se odottaa kokoamistaan parvekkeella (arvatkaapa olinko tiennyt, että nämä kestokuuset pitää itse koota – no en.) ja koristeet on hankittu Stockmannin joulupisteestä jo lokakuun lopussa kun se vihdoin aukeni (minähän kävin huohottamassa joulupisteen laitamilla jo silloin, kun se oli vasta työn alla eikä sinne vielä saanut mennä härppimään). Lahjat on hankittuna ja pakattuna valmiiksi ja torttutaikina odottaa pakkasessa. Kysymys kuuluukin siis, että joko niitä koristeita voisi alkaa levittelemään, vaikka ensimmäinen adventti on joskus vasta milloin lienee…? Eihän tässä koskaan tiedä josko herra kuitenkin päättää tulla ulos ennen toukokuuta, ja siinä tapauksessa ei ehkä enää jaksa eikä kerkeä joulua levittelemään….


Lapsille perinteisen punaista Nalle Puh-kääröä.


Ja aikuisille hopeaista käärettä huopasydämellä ja satiininauhoilla koristeltuna.

3 kommenttia:

 1. Hei nyt täytyy melkein sanoa että olen vähän kateellinen kun sulla on hommat niin hyvällä mallilla! :) Toivoisin todellakin, että mulla olis jo joululahjat hankittuna, sairaalakassit pakattuna jne mutta ei puhettakaan kun on niin paljon muuta puuhaa.

  Ja edelliseen postaukseen liittyen, eikö niitä ripsienpidennyksiä voi laittaa mitenkään muuten kuin selällään..? Mulla oli oikeasti harkinnassa ottaa sellaiset nyt viimeisillä viikoilla ihan sitä varten, että olisi sitten pikkuisen freesimmän näköinen ilman meikkiä, mutta minäkään en kyllä kauaa pysty selällään köllimään....

  VastaaPoista
 2. No mutta minähän aloitinkin lomailun kolme viikkoa ennen sua, eli vielä ehit ihan hyvin varmasti. Saattaa olla, että joissain hoitoloissa on jo sellaisia hammaslääkärituolin kaltaisia tuoleja, joissa ripset voi laittaa. Kannattaa kysellä. Siellä missä minä käyn, ei vielä ole. Hoitaja kyllä meinasi, että voi sitä olla kyljelläänkin, mutta allekirjoittanut on jo sen verran isoa kaliiberia, että en taida kyetä edes siihen suht. korkealle pöydälle kiipeämään, niin päätin haikein mielin ripsistä luopua. Olipa järkyttävä katsella peiliin ekaa kertaa puoleentoista vuoteen ilman jatkeita...mieskin tuumasi töistä tullessaan, että oletko itkenyt vai miten näytät niin kummalliselta... Että sen eron tosiaankin huomaa.Huoh. Ehkä sitten taas ensi vuoden puolella, jos sitten rahatilanne vielä sallii jatkaa tätä turhamaista harrastusta.

  VastaaPoista
 3. Meillä on joulu vielä ihan vaiheessa. Mun on ollut tarkotus sisarusten lapsille ommella jotain lahjaa, mutta ei oo vielä edes kankaita hankittu. Kortit on askartelematta, lahjat paketoimatta, olohuoneeseen pitäis saada uus verhotanko, että sais laittaa verhot... ja kaikkea muuta pientä. Mutta minä oon vakaasti päättänyt ehtiä ne ompelu- ja paketointihommat tehdä vasta sitten, kun vauva on syntynyt, kun ne on niin hankalia mahan kans. En nimittäin meinaa yltää ompelukoneeseen ja paketointi hoituu helpoiten lattialla, josta en meinaa päästä ylös kun tarpeeksi kauan istun. :D Kortit ois kyllä hyvä tehdä jo valmiiksi, mutta ku en vaan saa alotettua.

  Jouluruokia ei onneksi tarvi tehdäkään, kun mennään mun vanhempien luo valmiiseen pöytään. :D (No ajattelin kyllä jos tekin vaikka laatikoita, niin voi jotain viedä mukana...) Pipareita pitää kyllä leipoa kotiin, luulen että tuo 2v esikoinenkin alkaa olla sen ikäinen, että se tykkäis siitä hommasta. :)

  VastaaPoista