Reaaliaikaan

Tervetuloa seuraamaan raskauspäiväkirjaani. Löysätkää pipoa jo valmiiksi, elämä ei aina ole niin vakavaa.

sunnuntai 20. marraskuuta 2011

37+6 Ristiäiskutsujen askartelua ja olotilapäivitystä

Kun päivät laskettuun aikaan vähenee, niin eihän se auta muu kuin jatkaa tehtävät hommat - listalla eteenpäin. Tänään ohjelmassa oli ristiäiskutsujen askartelua. En oikein itsekään tiedä, mistä ihmeestä olen nyt kehittänyt tämän vimman itse askarrella joulu- ja ristiäiskortit. Taisin jostain ihanista sisustus- ja lifestyleblogeista viime joulun aikaan ekaa kertaa innostua omien korttien teosta, aiemmin olen tyytynyt aivan hyvin kaupasta ostettuihin. Onko tämäkin nyt jotain vanhenemisen mukanaan tuomaa marttautumista tai jotain… Joka tapauksessa samalla kun ostin askartelukaupasta joulukorttitarpeet, ostin summanmutikassa myös jotain tarpeita ristiäiskortteihin, ja ajattelin, että kyllä niistä jotain syntyy. No tässäpä tulos. Ajatuksena ja toiveena olisi sitten saada napatuksi ukkelista joku sopiva valokuva, jonka voi lisäksi sitten liimata tuonne kortin sisäpuolelle.


Olotilasta sen verran, että mikäli nyt itse uskaltaisi alkaa arvailemaan, väittäisin, että pikkuherra on matkalla alaspäin. Eilisestä alkaen peppu on mielestäni laskeutunut tuolta pallean paikkeilta selvästi alemmas jättäen jälkeensä sellaisen tunteen, kun joku olisi vedellyt allekirjoittanutta nyrkillä ylämahaan. Pallean seudulla tuntuu hellältä, niin kuin siinä olisi mustelmia, mitä siinä nyt tietenkään ei ole. Toivotaan, että tämä olisi hyvä merkki synnytyksen lähestymisestä.

2 kommenttia:

  1. Ihanat kortit!
    Mä en ole vielä aloittanut ristiäiskorttien suunnittelua, mutta sain sellaisen ajatuksen joululahjojen suhteen, että kun ostan muutamalle tyttökaverille kirjan nimeltä: Tulitikkuja lainaamassa, niin askartelen tytöille pakettiin mukaan lystikkään näköiset tulitikkuaskit. :) Ja koska tässä nyt ei synnyttämään lähdetäkään, niin käyn huomenissa ostamassa vähän askartelutarvikkeita.

    VastaaPoista
  2. Onneks meillä ei ole ristiäisiä, niin ei tartte värkätä niitäkin kortteja. :D (Tänään sain kolme ensimmäistä (testi)joulukorttia tehtyä, seuraaviin pitääkin sitten käydä ostamassa paperia...) Esikoisella ei ollut minkäänlaisia nimijuhlia, mietin kyllä josko jotain pikkujuhlaa tälle toiselle pitäis. Niihinkin kyllä kutsut taitaa kulkea tylsästi tekstiviestitse, kun ei jaksa askarrella. Hienot kortit sulla kyllä!

    VastaaPoista