Reaaliaikaan

Tervetuloa seuraamaan raskauspäiväkirjaani. Löysätkää pipoa jo valmiiksi, elämä ei aina ole niin vakavaa.

keskiviikko 16. marraskuuta 2011

37+2 Paha päivä

Tänään on paha päivä. Masentaa oikein urakalla ja mikään ei huvita. Tekisi mieli kelata ajanlaskua 37 viikkoa taaksepäin ja perua koko homma. Käsivarttakin särkee aamulla otetun influenssapiikin jäljiltä. Jotkut muutkin ovat blogeissaan pohtineet sitä, miten he ovat raskauden myötä muuttuneet. Minusta tuntuu aina välillä siltä, että vanhasta minästä ei ole jäljellä kuin pahapäisyys ja vastarannankiiskisyys. Ulkonäkö on täysin muuttunut, ja se helmikuinen meikäläinen on hautautunut jonnekin kahden kaksoisleuan ja 18 ylipainokilon alle. Ihrakasan koristeensa vielä tuntuu olevan selluliittia vyötäröltä nilkkoihin saakka, joka tuskin koskaan tulee enää kuvioista häipymään. Lihaskunto on rapistunut ja aerobinen kunto on täysin nollassa. Juuri tällä hetkellä tuntuu, että mistähän kuusen kolosta sitä jaksaa enää ikinä kaivaa motivaatiota tehdä itselleen jotain. Väsymys on unettomuuden takia sitä luokkaa, että jos nyt pitäisi lähteä synnyttämään, niin imukuppi- tai leikkuuhommiksi kyllä menisi, kun en kyllä yhtään ponnistusta jaksaisi saada aikaiseksi. Mitään ei voi enää tehdä koska missään asennossa ei ole hyvä olla raajojen puutumisen vuoksi (kyllä - se koskee nyt jo jalkojakin) eikä lähikauppaa kauemmas voi enää kotoaan poistua, kun vessaan pitää päästä 20 minuutin välein. Peilistä katsoo joka aamu oopperan kummitus, kun naama on kalpeaakin kalpeampi kaiken liikunnan ja ulkoilun jäätyä kuvioista jo monta kuukautta sitten ja viime viikolla nypin loput ripsenpidennyksetkin törröttämästä, kun rv 31 käynnin jälkeen totesin, ettei hoitopöydällä pysty enää makaamaan. Hilpeätä keskiviikkoa siis kaikille. Toivottavasti teillä muilla sujuu vähän paremmin.

5 kommenttia:

 1. Mulla on kans nyt kirjaimellisesti mielialanlaskuja. Mikään ei huvita, kaikki ärsyttää. Yöunet menee ihan päin seiniä, kun masu on koko ajan kipeä ja vaihtoehdot nukkumiselle ovat jompikumpi kylki. Polvinivelet on kosketusarat, välillä närästää, aamuisin kun katsoo peiliin näyttää ihan kuolleelta, kun hiukset on ihan hirveät tuon juurikasvun takia. Varpaankynsien leikkaus on hillittömän hankalaa, puhumattakaan alapään sheivauksesta tai säärikarvoista (laitan kyllä pakosti sairaalakassiin mukaan sheivaajan, oli kuinka turhamaista tahansa). Alavatsassa on raskausarpia... Suoraan sanottuna: VITTU, kun VITUTTAA VÄLILLÄ.

  VastaaPoista
 2. Hei naiset, kyllä se siitä!:) Tuo kuulostaa siltä, et synnytys on jo ovella. Itsellä oli tuo fiilis 6kk sitten (nyt poika 5kk) ja voin sanoa et kun saa ihanan käärön viereen niin kaikki huolet unohtuu.. Ja mulla tuo ajatus tsemppasi lopuksi paljon. Tsemppiä hurjasti!:) t. Vipe

  VastaaPoista
 3. hah, omaa blogia kun selaisin noille viikoille voisi tulla vastaan aivan samaa fiilistä vastaan - niitä ripsipidennysjämiä myöten.... voimia!!!

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia kaikille tasapuolisesti tsempistä. Sitä täällä tarvitaan.

  VastaaPoista