Reaaliaikaan

Tervetuloa seuraamaan raskauspäiväkirjaani. Löysätkää pipoa jo valmiiksi, elämä ei aina ole niin vakavaa.

keskiviikko 7. syyskuuta 2011

27+2 Tylsillä ostoksilla

Voiko shoppailu olla tylsää? Voi, jos ostoslista näyttää seuraavanlaiselta:

-      tukisukat /tukisukkahousut

-      (jälleen kerran) kokoa isompia alushousuja

-      rintaliivien ympäryksen leventäjä (mikä hitto sen virallinen nimi ikinä onkaan?)

Vai mitä tuumaatte? Kun pohkeet alkavat päivän seisomisen myötä muistuttamaan elefantin jalkoja, on todellakin ajankohtaista hankkia tukisukat. Väliäkö sillä, että ne hiostavat ihan helkkaristi, ja kun muutenkin viime viikkoina olen tuntunut alkavan kärsiä jonkinmoisista kuumista aalloista, ne eivät kyllä varsinaisesti tätä asiaa helpota, mutta elämähän on arvokysymyksiä täynnä. Nilkkoihin valuvat pohkeet vai hikiset varpaat? Kas, siinä pulma. Kalsariosastolla olemme siirtyneet koosta 34/36 ensin kokoon 38/40 ja nyt, herraparatkoon, kokoon 40/42. Totaalisen järkyttävää. Jos takapuoli vielä uhkaa levetä, niin loppuraskaus kuljetaan ilman housuja. Isompia en osta. Piste. Rintaliivien osalta tilanne on se, että parisen kuukautta sitten jouduin liiviostoksille tissiosaston kasvettua kuppikoosta A ja AA osastoon B ja B- (tämä on ihan oma kokoluokitukseni tämä bee miinus, mutta kun se toinen nyt kerta kaikkiaan on edelleen pienempi…), mutta ympärys oli silloin vielä säilynyt samana. Nyt ympärys, eli toisin sanoen ihrakerros rintojen alapuolella, on kasvanut niin, että vanhoja seiskavitosia pitää kiskoa hampaat irvessä kiinni. Koska kuppikoko vielä ainakin hetken aikaa menettelee, hankin Lindexiltä sellaiset jatkopalat, jotka saa hakasilla kiinni, ja joilla saan lykättyä leveämpien liivien hankintaa ainakin siihen asti, että siirrymme koossakin seuraavalle lukemalle. Minä se en vaan osaa iloita tuosta rintojen kasvusta niin kuin monet muut tuntuvat tekevän. Käytännössähän se kasvu vaan tarkoittaa sitä, että raskauden (imetyksen) loputtua sinulla on täsmälleen niin monta kokonumeroa liian isot nahkarukkaset entisten rintojesi paikalla, kuin niitä kokoja tässä odotellessa tulee lisää.

2 kommenttia:

  1. Olen TÄYSIN samaa mieltä tässä rintojen kasvu asiassa. En tykännyt raskausaikana, enkä tykkää nyt. Nahkarukkasia odotellessa..

    VastaaPoista
  2. Se on tosiaan ihan höpöhöpöä, että jotenkin nauttisi isommista tisseistä. Kun olet muutenkin paria kokoa isompi, niin ei tee kovin paljon mieli käyttää yhtään avarampia kaula-aukkoja, kuin on pakko.
    ps. pienirintainen taitaa onneksi selvitä siitä nahkarukkashommasta aika vähällä ;)

    VastaaPoista