Reaaliaikaan

Tervetuloa seuraamaan raskauspäiväkirjaani. Löysätkää pipoa jo valmiiksi, elämä ei aina ole niin vakavaa.

tiistai 27. syyskuuta 2011

30+1 Pikkuvarpaat kylkiluiden välissä

Täällä sitä kasvetaan päivä päivältä isommaksi. Tättärärää! Aamupaino 71,5 kg ja iltapäivällä syönnin jälkeen 73,4 kg. En edes aio enää laskea tähän montako kiloa on lähtöpainoon verrattuna tullut. Todettakoon vaan, että monta. Tällä kasvuvauhdilla vetäistään vielä ennen joulukuuta toinenkin kymmenluku rikki.
Eilen ja tänään olen huomannut pikkujampan taas asettuneen uusiin asemiin tehoyksiössään, kun potkujen suunta on muuttunut ja lisäksi joku sinnikkäästi tunkee pikkuvarpaita oikean puolen kylkiluideni väliin. Vielä se ei onneksi käy kovin kipeää, mutta tuntemukset ovat lähinnä epämääräisen epämukavia. Tänään oli töissä palaveripäivä ja perinteiseen tyyliin allekirjoittanut päätti totuudentorvena hankaloida taas esimiesten iloksi, ja oli muuten suhteellisen hankalaa pitää vakavaa puheenvuoroa lainsäännösten vaikutuksesta työhömme, kun samaan aikaan eräät puskee ja punnertaa kylkiluita vasten niin maan perusteellisesti. Ennen samaista puheenvuoroa pelkäsin jo hetken aikaa käynnistäväni kiihdyksissäni koko synnytyksen, kun kuunnellessani pomon johdantoa käsiteltävään aiheeseen tunsin sykkeen kipittävän johonkin kahdensadan tietämille…
Vau-kirja ilahdutti tällä viikolla ilmoittamalla, että sikiöllä on tähän mennessä jo kunnon hiukset päässä. Kun kynnet taas tietääkseni ovat ilmestyneet jo aiemmin, putkahti päähäni saman tien jokseenkin huvittava (pelottava?) mielikuva. Jos nimittäin tyyppi on saanut kynnet äidiltään ja tuuheakin tuuheamman tukan isältään, asustaa kohdussani tällä hetkellä pienenpieni Jöröjukka.
Alla masukuvaa 30+0. Kahden viikon väleinhän olen niitä nyt päivitellyt. Kollegan mahanlaskukommentista johtuen päätin myös tehdä kollaasin viimeisen kuukauden sisällä otetuista kuvista, ja kyllä vaan, sen lisäksi, että maha on massiivisesti kasvanut, on se selvästi jo myös alempana kuin viikolla 26.

3 kommenttia:

 1. Mä oon kyllä niin kade, kun sä onnistut näyttämään noissa masukuvissa oikeasti ihan mielettömän tyylikkäältä!! Mulla on niin rantautunut valaskala/muumimammaolo tätä nykyä, että oksat pois. =/ Mä en edes ole kovin isokokoinen tai ollut ainakaan aikaisemmassa elämässä (+8,5 kg ekasta neuvolasta) mutta ei siis mitään toivoa mahtua koon 38 tai 40 TAI 42 vaan 44 HM:n mammafarkkuihin... Kaikki muut housut jalassa kiristää ja ovat ällöt jalassa...

  VastaaPoista
 2. No on tosiaan selvästi pudonnut alemmaksi! Soma vauvavatsa!

  VastaaPoista
 3. Pinkki Pingviini.
  Voin vaan kertoa kuinka iloinen olen alkuperäisestä päätöksestäni rajata näistä kuvista naamavärkki pois. Tässä viimeisimmässä kuvassa kun oli ilmestynyt jo se kolmaskin leuka mukaan kuvioihin...että se kyllä vähän syö tyylikkyyttä.. Ja niistä henkkiksen housuista. Nuo kuva farkut on kokoa 40, mutta kun tilasin samat farkut tummasinisenä, niin ne ei mahtuneet lähellekään...että kai niitä ommellaan vähän mitä sattuu kaavoilla...??
  Tinnu, kiitos. Itsellä tuottaa edelleen suuria ponnistuksia yrittää nähdä näitä raskauden mukanaan tuomia muutoksia millään tavoin "somana". Still working on it. :)

  VastaaPoista