Reaaliaikaan

Tervetuloa seuraamaan raskauspäiväkirjaani. Löysätkää pipoa jo valmiiksi, elämä ei aina ole niin vakavaa.

perjantai 30. syyskuuta 2011

30+4 No nyt se tuli

No nyt se siis tuli. Jaa että mikä ettäkö? No se äitiyspakkaus tietenkin. Avokki ystävällisesti haki eilen paketin postista puolestani kun muistelin, että se on sellainen järkyttävän isokokoinen laitos, jota voisi olla melkoisen hankala kantaa tämän jättiläismäisen one packin kanssa. Tokihan olen netistä tiiraillut kuvia aiemminkin, mutta vasta tarkemmin sisältöön tutustuessani myhäilin suhteellisen tyytyväisenä sitä, että jamppa on mallia poika. Ovat mielestäni melkoisen miehekkäitä suurin osa noista kamppeista. Tai siis niiden väritys lähinnä. Myöskään en ollut etukäteen kuvia katsellessani pannut merkille vaatteiden kokoja, ja olin jotensakin ajatellut, että pakkauksessa olisi useampi ihan pienille tarkoitettu asu siltä varalta, että tyyppi sattuisikin kaikista ennakko-odotuksista poiketen olemaan normaalikokoinen vastasyntynyt. Pakkauksesta löytyi tasan kaksi vaatetta koossa 50cm. Luultavasti herra lähtee laitokselta sitten kotiin tuossa valkoisessa minijääkiekkoilijalle ilmeisesti suunnitellussa hikipuvussa.


Suosikkejani oli etenkin värityksen puolesta alla oleva omppukuvioinen asu ja todella kaunis toppapuku. Epäilen vaan, että puku jää käyttämättä. Tälle talvelle liian suuri, mutta ensi talvelle kenties jo liian pieni?


Mukava ylläri oli kahdet puolipotkarit, joita ilmeisesti kokeneemmat vauva-alan harrastajat suosittelevat, kun kuulemma ne sukat ei kuitenkaan pysy jalassa. Isännän kommentti asiaan oli, että pojat ei käytä sukkahousuja. Saahan siinä sitten selittää, että nämä ei muuten ole sukkahousut. Jostain kumman syystä toiset puolipotkarit oli kirkkaan punaiset. Tuli heti mieleen se Suur-Smurffi vai Pappa-Smurffi vai miksi sitä sanottiinkaan…


Tilpehööriosasto oli oikein mukava ja mielenkiintoinen, mutta että hammasharja? Häh?


Tässä vielä koko kuva pakkauksen sisällöstä siltä varalta, että joku muu on (muka) malttanut olla googlaamatta pakkauksen, tai peräti päättänyt ottaa pakkauksen rahana.


Rattoisaa viikonlopun alkua kaikille!

5 kommenttia:

 1. Sama täällä, taitaa olla niin, että puku on tänä talvena liian suuri ja ensi vuonna liian pieni... =/ Arvaa muuten mitä!! Mä meinasin "askarrella" tuohon valkoiseen pukuun tekstiilitussilla etupuolelle tekstin: " Dude, where´s my car?" ja takapuolelle pepun päälle laittaa silityskuvan autosta. ;)

  VastaaPoista
 2. Meillä toppahaalari meni hyvin esikoisella koko toisen talven, syntyi siis joulukuussa ja seuraava talvi mentiin äp:n toppiksella. Hyvin mahtui. Pelkäsin ihan samaa, että se jää käyttämättä, mutta ei kannata vielä heittää kirvestä kaivoon. :) Olettaen siis, että koko on pysynyt samana. Malli ainakin on, ja ainakin viimevuotinen puku on prikulleen samankokoinen kuin 2009-puku.

  Ja minä en tykänny puolipotkareista. Paitsi ehkä just kotona, ne oli niin römppävaatteita. Meillä käytettiin paljon housuja ja sukkia, eikä koskaan ollut ongelmia varpaiden kylmettymisen kans. :)

  Hammasharja näkyy olevan eri kuin mikä meidän pakkauksessa oli. Sitähän tarttee heti kun hampaita alkaa tulemaan, meillä sekin tapahtui jo 4,5kk ikäisenä, eli ei siihen pitkä matka oo! Kohta sitä jo tarttee!

  Meille avustus tuli rahana, kun ei me tarvittu tuosta pakkauksesta juuri mitään. Oon muutaman pikkuvaatteen ostanut ja tein tälle kakkoselle oman makuupussin, mutta siinäpä se.

  (Ps. en oo uskaltanu kommentoida sulle aiemmin, kun meillä esikoinen käytti pelkästään kestoja tähän kesään asti. :D Vaikka oon kyllä superäidistä kaukana... nimim. tälläkin viikolla tuhat kertaa hermonsa menettänyt kotielämäänsä erittäin kyllästynyt raskaana oleva äiti...)

  VastaaPoista
 3. Veera, kiva kun nyt kommentoit. Kokeneempien vinkkejä tullaan varmasti tarvimaan. Ja se kestoiluhan on oikein kaunis ajatus noinnniinkuin maapallon pelastamisen kannalta ja ihailen heitä, jotka sitä jaksavat touhuta. Tiedän vaan, ettei itsestä olisi siihen. :)

  VastaaPoista
 4. Totean vielä tuohon kestoiluun sen verran, että se jaksaminen on kiinni siitä, minkä kokee raskaaksi. Musta roskiksen kuskaaminen roskakatokseen on paljon suurempi vaiva ku vaippojen kippaaminen pyykkikoriin ja sieltä kuivumaan. :D Ja siis nykyään meillä käytetään kertsejä, ihan siitä syystä ku vaippoja kuluu niin vähän. Oma omatunto kolkuttelee, mutta ei mua häiritse vaikka toiset käyttää kertsejä aina. Jokaisen oma valinta. :) En oo siis niitä äitejä, jotka yrittää saada kaikki muutkin toimimaan niinku ite on tehnyt. :D (Toki kannustan kokeilemaan kestoja, jos siihen on yhtään kiinnostusta.)

  VastaaPoista