Reaaliaikaan

Tervetuloa seuraamaan raskauspäiväkirjaani. Löysätkää pipoa jo valmiiksi, elämä ei aina ole niin vakavaa.

perjantai 9. syyskuuta 2011

27+4 Olennaisia hankintoja

Te, jotka olette juttujani lueskelleet jo kauemmin, ette varmaankaan antaneet otsikon hämätä. Ne minun tähän asti tekemäni olennaiset hankinnathan ovat varmastikin juuri niitä epäolennaisimpia, mutta toisaalta myös inspiroivimpia hankintoja. Sisustamista kun rakastan, niin tokihan pienyksityiskohtien viilaaminen on huomattavasti mukavampaa kuin suurten linjojen suunnittelu. Eilisessä päivityksessä jo kerroinkin, että värit aiheuttavat minussa puistatuksia. Huh. Keltapunavihreä-yhdistelmä tuo mieleeni sirkuksen, ja asuminen sirkuksen keskellä ei oikein tunnu houkuttelevalta ajatukselta. Onnekseni olen netissä surffaillessani löytänyt myös muita varteenotettavia vaihtoehtoja. Tulevaa vauvanhuonetta suunnitellessani lähdin ensin liikkeelle suuresta intohimostani mustan ja valkoisen yhdistelmästä, mutta loppupeleissä se alkoi tuntua ehkä sittenkin turhan graafiselta aivan pienen lapsen huoneeseen. Niinpä päätin säästää kyseisen väriyhdistelmän hieman myöhempää käyttöä varten, ja ottaa lähtökohdaksi valkoisen ja beigen yhdistelemisen. Sen jälkeen kun tyyppi ilmoitti rakenneultrassa olevansa merkkiä poika, lisäsin värisuunnitteluun vaaleansinisen, vaikka alun perin olinkin karsastanut näin stereotyyppistä väritystä. Nettimyymälöiden valikoimaan tutustuessani ihastuin tykkänään englantilaisen Mama’s and Papa's:in lastenhuoneen sisustustavaroihin ja tällä hetkellä vaatekaappien perukoille tungettuna löytyykin jo olennaistakin olennaisimmat leikkimatto, sitteri, hoitoalusta, torkkupeitto, mobile ja koristepupujussikka. Leikkimaton onnistuin löytämään käytettynä huutonetistä puoleen hintaan ja mobilen sain lahjaksi siskoltani.
Kuvat lainattu www.lastenhuone.fi

Sinistä höystettä yllä oleva torkkupeiton lisäksi on tulossa mm. helistin (, jota tyyppi ei tule tarvitsemaan vielä aikoihin), sydäntaulu ja Mistä on pienet pojat tehty-kyltti. Kuvissa myös vaunuihin / kaukaloon / pinnasänkyyn laitettava kiemuralelu.


Kuva lainattu www.wilhelmiinankammari.fi


Lisäksi olen heinäkuun rakenneultran jälkeen hommaillut pikkuhiljaa kaikennäköistä pienempää sälää, jota olen piilotellut avokiltani erinäisiinkin nurkkiin ja kaappeihin. Näistä raporttia ensi erässä.
Aurinkoista alkavaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti