Reaaliaikaan

Tervetuloa seuraamaan raskauspäiväkirjaani. Löysätkää pipoa jo valmiiksi, elämä ei aina ole niin vakavaa.

maanantai 26. syyskuuta 2011

VIIKKO 31 – IT’S THE FINAL COUNTDOWN

2 kommenttia:

  1. Kiitos kuin kirjoitat Sandy!Olen myös itse löytänyt ihan uuden maailman aktiivisten lifestyleblogien seuraamisen ohelle raskausblogeista, vaikka aluksi tuntui, että niitä ei löydy mistään. Itse kun en viihdy tuolla kaksplus&vauva-palstoillakaan lainkaan, enkä kovin paljoa stressaa muuta kuin tästä norsumaisesta olostani.Voisin ressata monesta muustakin oleellisemmasta asiasta, kuten loppuraskaudessa häämöittävästä paikkakunnan vaihdon tuomista haasteista, mutta äh, asioilla on tapana järjestyä ja ulos tämä vauva jossain vaiheessa kuitenkin tulee ja stressataan sitten, nythän sillä on tuolla mun sisällä maailman turvallisinta olla.

    Täältä raskausblogien maailmasta on onneksi nyt löytynyt paljon samassa tilanteessa olevia 3-kympin molemmilla puolin olevia ensiodottajia, jotka ovat yhtälailla pihalla kuin tampoonin naru raskauden tuomista asioista ja graco-emmaljunga-imetystyyny-manduca-younameit-helvetistä. Tällainen vertaistuki helpottaa ja auttaa ymmärtämään ja myös hyväksymään sen, että ei ole yksin. Että jotta koska kun kiitos sinulle!
    Sihvu

    VastaaPoista
  2. Ollos hyvä Sihvu. Kiva jos ja kun turinointini on ollut iloksi tai hyödyksi, vaikka suhteellisen angstista meininkiä pääosin onkin ollut. :) Ihana tuo "ressata", ettet vain sijaitsisi maantieteellisesti samoilla korkeuksilla...(?)

    VastaaPoista