Reaaliaikaan

Tervetuloa seuraamaan raskauspäiväkirjaani. Löysätkää pipoa jo valmiiksi, elämä ei aina ole niin vakavaa.

lauantai 8. lokakuuta 2011

31+5 Hulluttelua

Jotkut bloggaajat tykkäävät piirtää selvät rajat sille, mistä missäkin blogissa saa ja voi jutustella. Tämähän on siis olevinaan raskausblogi, mutta koska turhamaisen naisen syvimpään olemukseen on juurtunut pahanlaatuinen ostoholismi, ei sitä piirrettä mielestäni voi täysin erottaa raskaudestakaan. Ja sitä paitsi, tuleehan ostoholismini tulevaisuudessa vaikuttamaan myös tyypin elämään… tai ehkä niin päin että tyypin elämä tulee vaikuttamaan ostoholismiini… (?) No joka tapauksessa, näin sitä pientä kiikutettiin tulevan mammansa mukana Hulluille Päiville jo toista kertaa elämässään, tosin tällä kertaa tyypin mukanaolon pani merkille huomattavasti selkeämmin kuin keväällä. Hiki valui ja kassit painoivat. Huh huh. Mutta mentävähän se oli. Koska vaatteita ei edelleenkään voi eikä kannata ostaa (hmph!), kun tulevasta vartalonmallista ja koosta ei ole mitään takeita, piti keskittyä muihin ostoksiin. Anopille joululahjaksi hankittiin Pentikin porokynttelikkö ja omalle äidille pakettiin tulee mm. oliivikäsivoidetta ja saippuaa, sekä Aalto-teräsvati. Kotiin hankintoja tuli tehtyä eniten, mutta puolustuksen puheenvuorona kerrottakoon, että Hulluilla Päivillä ko. tuotteet olivat oikeasti huomattavasti edullisempia kuin muualla tai muuhun aikaan… Kotiin siis päätyivät Kartellin Take-valaisimet yöpöydän lampuiksi, Iittalan valkoisia Teemalautasia sarjaa täydentämään, muutama kirkas Kivituikku vanhan kokoelman lisäksi sekä Iittalan Jars-säilytyspurnukoita sokeriastioiksi. Iltojen herkutteluhetkiin mukaan tarttui toki myös monenlaista mussutettavaa, mm. Brunbergin suukkoja. Sisustukseensa hieman pakkomielteisesti suhtautuvana piti tietysti valita ruskeita mokkasuukkoja, jotta ne voi olla mukavasti esillä riitelemättä keittiön tai olohuoneen muun sävymaailman kanssa. Että vähän omituinenko? Minäkö? No totta hitossa. Onneksi mokkapusut mielestäni myös maistuvat parhaimmalle.


Hieman omaatuntoa vihlaisi, että tyypille ei tältä reissulta tarttunut mukaan kuin Lego-säilytysrasia. Mutta toisaalta, viime viikonloppuna hänelle hankittiinkin melkein kaikki tarvittava kerralla. Niistä ostoksista lisää joskus myöhemmin.

Nyt ohjelmassa seuraa ensin hieman vähemmän rentouttavaa kokeiden tarkistusta, mutta illalla voikin sitten lueskella lehtiä kynttilän valossa ja nautiskella alkoholitonta olutta.


5 kommenttia:

 1. Ihania hankintoja kotiin!!! :D Se porokynttelikkö on ihan mielettömän ihana.

  "tyypin elämä tulee vaikuttamaan ostoholismiini…" ALLEKIRJOITAN TÄYSIN! Täälläkin nimittäin ostoholismin vallassa, tosin me saatiin rahaa menemään tänään melkein 18 tonnia uuteen autoon. :D Hm, oliskohan pitänyt vielä piipahtaa Hulluilla Päivillä? Mä en olis kyllä jaksanut varmaankaan enää kävellä... :D Kun autollakin olis päässyt!

  VastaaPoista
 2. Huh...teillä olikin sitten himpsan verran kalliimpi tuo päivän hankinta.. :) Mutta nyt voit ainakin rentoutua tuon asian suhteen. :)

  VastaaPoista
 3. Ihania juttuja oot ostanut :)

  Mulla oli ehkä surkein Hullujen Päivien ostossaldo ikinä :) Suuntasin ekana lastenosastolle, enkä löytänyt sieltä mitään kivaa. Itselle en uskaltanut ostaa mitään vaatteita, koska pelkään, että jään pysyvästi kokoon XL ja jalkani suurenee pari kokoa. Joten ei muuta kun Akateemisen ja Herkun kautta kotiin.

  VastaaPoista
 4. Joo kenkien ostamattomuuspakko itseäkin eniten harmitti. Nyt kun olisi ollut vaikka mitä ihanaa tarjolla. Valitettava todellisuus on kuitenkin se, että jalka on noin numeroa suurempi tällä hetkellä kuin ennen raskautta, ja pahoin pelkään olotilan jäävän sellaiseksi, koska kyseessä ei liene pelkkä turvotus, kun jalka mokoma on aamuisinkin yhtä paisunutta mallia...Blaah!

  VastaaPoista
 5. Mulla on oikea jalka kokoa suurempi kuin vasen. :D Myisköhän ne mulle vastedes kengät kahta eri kokoa...? :D :D

  VastaaPoista