Reaaliaikaan

Tervetuloa seuraamaan raskauspäiväkirjaani. Löysätkää pipoa jo valmiiksi, elämä ei aina ole niin vakavaa.

keskiviikko 26. lokakuuta 2011

34+2 Haaste 2

Viime viikon lopulla sain Mammamarianilta (http://illikanmatkassa.blogspot.com/) haasteen, joten here we go.
Kiitä tunnustuksen antajaa: Kiitokset Marianille tunnustuksesta! Olen mielenkiinnolla matkustanut illikan matkassa jo pitkään ja pidän kovasti Marianin kirjoituksista, enkä vähiten ihanan murteen vuoksi.
Anna tunnustus kahdeksalle bloggaajalle. Koska blogimaailmassa on viime viikkoina liikkunut kovasti samantyyppisiä haasteita, ja niin moni on niihin jo vastaillut, en tällä kertaa siirrä haastetta eteenpäin.
Kerro kahdeksan satunnaista asiaa itsestäsi: Koska muutama viikko sitten kerroin jo 25 satunnaista asiaa itsestäni, ajattelin tällä kertaa keskittyä äitiys- ja raskausteemaan.

1.    Ennen raskautta en jaksanut millään olla kiinnostunut muiden ihmisten vauva- ja raskausjutuista. Esitin kyllä hymy huulilla kuuntelevani ja nyökyttelin sopivin väliajoin, mutta ajatuksissani olin aina jossain kaukana. (Ja nythän tämä tosiaan on kostautunut täydellisenä tietämättömyytenä kaikesta aiheeseen liittyvästä…)

2.    En edelleenkään pidä erityisesti suurimmasta osasta lapsia. Lauantaipäivä supermarketissa on piinaa lasten kiljuessa ja kiukutellessa ympärillä ja juostessa päin ja tukkiessa kaikki paikat.

3.    Kuten kaikille lienee jo tullut selväksi, minulle raskaus on pakollinen välivaihe matkalla äidiksi. Jos tiede olisi hieman kehittyneempää, epäilen vahvasti, että meidän perheessä raskaana olisi mies.

4.    Muun muassa edellisestä syystä johtuen pikkujamppa jää todennäköisesti ainoaksi biologiseksi lapseksemme. (Ellen sitten koe sitä samaa raskauden ja synnytyksen jälkeistä muistinmenetystä, mitä suurin osa naisista tuntuu potevan.)

5.    En koe sairastuneeni erityiseen pesänrakennusviettiin niin kuin monet kuulemma tekevät. Jatkuva shoppailu ja tulokin huoneen tuunaus ovat vaan loistava tekosyy saada toteuttaa sisustusvimmaani, josta olen kärsinyt jo pitkään ennen raskautta.

6.    Kissan- ja koiranpennut ovat edelleen mielestäni söpömpiä kuin vauvat.

7.    Olen huolissani perheemme taloudesta tulevaisuudessa. Lapsethan tunnetusti tulevat hyyviiin kalliiksi.

8.    Kaikesta sanomastani ja kokemastani huolimatta jaksan uskoa, että kun ensimmäisiä kertoja pääsen tiirailemaan pikku-ukkelia silmiin, herää minussakin se suuri hoivavietti ja kaikki ne tunteet, mistä muut osaavat puhua jo ennen synnytystä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti